Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Prostar SRL (Pensiunea Oficial)

0744-842.230,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2004, Prostar SRL (Pensiunea Oficial) se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Prejmer, judetul Brasov.

Compania PROSTAR SRL (Pensiunea Oficial) efectueaza turism, cazare, restaurant. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania PROSTAR SRL (Pensiunea Oficial) se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Experienta PROSTAR SRL (Pensiunea Oficial), relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
turism, cazare, restaurant
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Prostar SRL (Pensiunea Oficial)
Persoana de contact: Lucan Cristi
Adresa: Str. Brasovului, Nr. 162
Localitate: Prejmer
Judet: Brasov
Telefon: 0744-842.230