Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Popescu Ana Ovidia If

Buna dispozitie si relaxare
0262-295064, 0740696898

Despre noi

Trimite mesaj
Pensiunea ANA este situata in orasul Cavnic, la poalele Muntilor Gutii, pe drumul judetean Baia Mare-Cavnic-Sighetul Marmatiei, la numai 10 Km de bisericile de lemn din Surdesti si Plopis si la 20 km de Manastirea Birsana, dar retrasa la 50 de metri de sosea.

Pensiunea ANA se gaseste intr-o zona linistita cu o priveliste deosebita asupra masivului Muntilor Gutii.

Pensiunea ANA va pune la dispozitie un apartament (capacitatea de 11 locuri de cazare) de 3 camere duble cu paturi matrimoniale fiecare (in doua sunt cate 4 locuri de cazare iar in una cu 3 locuri de cazare).

Fiecare camera are baie cu dus si apa calda curenta, un living(de 7x5m) si terasa ,si o cabana (cu 5 locuri de cazare) cu doua camere (cu 3 respectiv 2 paturi singal) deservite de o baie si o terasa imensa amenajata rustic pentru relaxare,incalzire centrala, televizor cu 50 canale TV.in fiecare camera, acces la bucataria proprie a pensiunii, complet utilata. In curtea pensiunii se gaseste loc de parcare pentru toti turistii, loc de joaca pentru copii, gratar si cuptor de paine si locuri de relaxare.

PENTRU DETALI SUPLIMENTARE SUNATI LA 0740696898

Cei ce doresc sa practice sporturi de iarna exista 7 partii de ski deservite de 4 instalatii de teleski, sau se pot da cu lenkerul (sanie specifica Cavnicului).

Masa se serveste in sufrageria pensiuni unde intr-o ambianta rustica la caldura semineului veti gusta din preparatele traditionale.
Produse si servicii:
cazare, la crerere pensiune
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Popescu Ana Ovidia If
Persoana de contact: Popescu Ana
Adresa: Str. Diamantului, Nr. 8
Localitate: Cavnic
Judet: Maramures
Telefon: 0262-295064
Telefon mobil: 0740696898