Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Supliment alimentar LifePak+ & Marine Omega
330 lei
Brand
LifePak+ & Marine Omega
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suplimentul alimentar LifePak+ va va aduce o cantitate importanta de vitamine si minerale necesare, care vor tinti noua functii importante ale organismului dumneavoastra.

O alimentatie sanatoasa are nevoie de un echilibru de macronutrienti (grasimi, proteine si carbohidrati) si micronutrienti (vitamine si minerale) pentru a raspunde nevoilor nutritiei umane.

Suplimentul alimentar LifePak Pharmanex este un supliment complet de dieta de antioxidanti importanti si fitonutrienti, vitamine, minerale si alti co-factori metabolici, care ajuta sa promoveze longevitatea si starea de bine.

Avand ca tinta necesitatile la nivel celular, LifePak asigura corpul dvs. cu nivelul optim de nutrienti, care sunt esentiali pentru vigoare si vitalitate.

Printre multele beneficiile ale LifePak se numara o puternica protectie anti-oxidanta, sprijin pentru sistemul imunitar, promovarea sanatatii cardio-vasculare, sprijinul metabolismului zaharului din sange, hranirea completa a sistemului osos si alte beneficii contra imbatranirii.

De ce sa iau Suplimentul alimentar LifePak cu Marine-Omega ?
Suplimentul alimentar LifePak furnizeaza corpului micronutrientii esentiali, care in mod curent sunt deficitari in dieta zilnica moderna, in timp ce Marine-Omega furnizeaza corpului macronutrientii esentiali EPA si DHA care lipsesc cronic din dieta zilnica moderna. in plus asigura un fundament nutritional complet, Marine-Omega lucrand sinergetic cu LifePak prin accentuarea efectului bio-nutrientilor si absorbtia acestora, pentru beneficii maxime de sanatate.

Suplimentul alimentar LifePak creste baza sanatatii dvs. zilnice prin alimentarea corpului dvs. cu mai mult de 20 vitamine si minerale, esentiale pentru o sanatate optima si energie. Ghidul Departamentului Agriculturii din SUA pe 2005 arata deficientele nutritive care persista (vitamina B12 si D pentru cei in varsta, fierul pentru gravide, etc.) emitand urmatoarea recomandare: “…..eforturile sunt pentru promovarea dietei cu vitamina E, calcium, magneziu, potasiu si fibre de catre copii si adulti si promovarea luarii de vitamine A si C de catre adulti”.
Echilibrul nutritiei oaselor
Cresterea sanatatii oaselor este o preocupare globala, in special la femei. LifePak asigura nutrientii de baza ai oaselor, in cantitati semnificative clinic pentru a intari si mentine sanatatea oaselor. Calciul mineral pentru oase (500 mg.) si magneziu (250 mg.) sunt incluse in LifePak ca niste caramizi de constructie a sanatatii oaselor. Suplimentul alimentar LifePak asigura vitamina D pentru reglarea metabolismului calciului si magneziului din oase si vitamina K pentru a ajuta transportul calciului in oase. Siliciul, borul si isoflavonii de soia lucreaza sinergetic cu alti nutrienti de oase pentru o absorbtie maxima si eficace.
Sustine echilibrul imunitatii
Vitaminele A,C,E, carotenoizii, vitamina B6 si Zincul ajuta la cresterea sistemului imunitatii si dau corpului dvs. nutrientii care asigura performante optime. LifePak contine nivelele optime din acesti nutrienti, in sprijinul functionarii normale a sistemului imunitar si mentinerii corpului sanatos. Suplimentul alimentar LifePak a fost constituit pentru a asigura nutrientii care lipsesc din dietele sarace (5 la 7 portii) in fructe si vegetale.
Sustine metabolismul zaharului din sange
LifePak mentine nivelurile normale de zahar in sange, toleranta glucozei si metabolismul insulinei, prin alimentarea corpului cu crom, vitamina C, vitamina E, acid alfa-lipoic, magneziu si zinc, nutrienti importanti, demonstrati clinic ca ajuta metabolismul normal al zaharului din sange.
Contribuie la protejarea corpului cu nutrienti cardio-vasculari
LifePak asigura o suma importanta a peste 40 de nutrienti diferiti antioxidanti care lucreaza sinergetic in corp, pentru protectia lipidelor LDL din lipidele sangelui impotriva oxidarii de catre radicalii liberi. Colesterolul LDL este colesterolul rau, care trebuie tinut la un nivel scazut si poate deveni oxidat in corp.
S-a dovedit clinic ca LifePak face particulele LDL mai rezistente contra oxidarii de catre radicalii liberi.
Contribuie la protectia corpului impotriva simptomelor de imbatranire
Suplimentul alimentar Marin omega
INGREDIENTE: Ulei de peste (acizi grasi omega-3: 21%), capsula (gelatina, agent de umezire: glicerol, aroma: vanilina), extract lipidic din crustaceul krill antarctic (Euphausiasuperba), antioxidant: extract bogat in tocoferol.
Din Gura in Gura