Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

In centrul atentiei noastre

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Montaj linoleum PVC cabinete medicale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4 €
Brand
Covor-pvc-montaj
Out Of stock
Descriere
In spatiile intens traficate unde se doreste simplitate, calitate, eficacitate si nu in ultimul rand imagine, eleganta si stil, firma noastra va oferim covoare pvc de trafic intens eterogene precum si covoare pvc trafic intens omogene.

Un covor PVC special conceput pentru spitale si cabinete medicale: rezistent la solutii chimice, tratat antibacterian si antifungic, iar pentru zona salii operatorii sau a laboratoarelor cu aparate electronice este esential faptul ca Flexar e conductiv si antistatic.

Va punem oferim servicii profesionale de montaj mocheta, pvc, turnari sape, executate cu echipe instruite in acest sens.

La un raport calitate - pret competitiv serviciile si accesoriile oferite de societatea noastra comerciala satisfac si cele mai exigente gusturi in materie.

Va stam la dispozitie cu numeroase mostre de produse din mocheta si pvc si totodata asiguram montaj cu o echipa pregatita in domeniu de peste 10 ani. Scopul nostru este de a incepe si finaliza cu succes proiectele pe care dumneavoastra le aveti in curs de desfasurare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura