Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

In centrul atentiei noastre

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mocheta, linoleum, covor PVC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45
Brand
VANZARI MOCHETE
Out Of stock
Descriere
Servicii de vanzari mocheta, linoleum, covor PVC, montaj mochete, covor PVC, linoleum, turnari sape autonivelante, adezivi mocheta, adezivi linoleum, accesorii, plinte praguri toate acestea la preturi conpetitive de criza. Asiguram montaj cu o echipa pregatita in domeniu de peste 10 ani.

De asemenea produsele noastre de mocheta si pvc pe care le oferim spre vanzare provin exclusiv din import de la firme de prestigiu cum ar fi: Balta Group, Asociated Weavers, Gerfloor.

Mochete - buclate, tunse si velurate, in role sau dale intr-o gama larga de caracteristici si performante, cu diverse compozitii, fire din poliamida, polipropilena, lina sau amestecuri.

Mochete - ce intrunesc toate cerintele tehnice: ignifugare, antistatizare, rezistenta la agenti externi ca detergenti, apa, lumina, cu rezistenta mare la abraziune, fonoabsorbante, lavabile cu tratamente de acoperiri speciale si protectie ale firelor.

Mochete - profesionale de trafic mediu, intens, si extrem de confort mediu pina la luxos: recomandabile pentru holuri, scari si spatii publice, hoteluri, centre de afaceri, birouri, sali de conferinta si protocol, banci, restaurante, baruri, cinematografe, medii speciale.

Montajele de mocheta pot fi diferite in functie de tipul mochetei, al suportului pe care urmeaza sa fie montat cat si in functie de destinatia spatiului unde se va monta. Pentru fiecare gen de mocheta exista scule specializate pentru debitat, impins, forfecat si ciufulit, in asa fel incat imbinarile dintre straifurile de mocheta sa fie cat mai putin vizibile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura