Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Port-bebe din bumbac organic Isara
459 lei
Brand
Isara
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Isara Standard V3 - editia bumbac organic - este un port-bebe ergonomic foarte usor de utilizat. Iti permite sa ai mainile libere in timp ce-l porti pe bebe la piept. Poti sa-l ajustezi in functie de dimensiunile tale sau ale lui tati.

Materialul folosit este 100% bumbac organic, deosebit de moale si de placut la atingere, ceea ce-l recomanda pentru nou-nascuti si pentru perioada de vara.

La prima folosire a marsupiului Isara, bebe trebuie sa aiba aproximativ 1 luna. Isara Standard V3 - editia bumbac organic - tine un copil de 20 kg, insa - practic - se foloseste pana in jurul varstei de 1 an si jumatate.

Isara este un marsupiu cu siguranta testata si omologata. Stricta norma europeana EN 13209 2:2014 a fost obtinuta in 2014, iar mai stricta norma USA Safety Standards ASTM 2236 - 14 a fost obtinuta in septembrie 2016. La obtinerea acestor certificari a contribuit calitatea exceptionala a fiecarui material component din Isara: bumbacul certificat GOTS, cataramele Duraflex, chingile, velcro-ul, spuma pentru centura.

Caracteristici importante:
- puntea reglabila, adica zona care sustine picioarele bebelusului se scurteaza / lungeste in functie de varsta acestuia, pentru a obtine pozitia ergonomica ”M broscuta” a picioarelor.
- panou ajustabil, adica materialul de pe spatele bebelusului poate fi mai inalt sau mai mic, in functie de nevoi. Materialul se intinde fara sa lase cute.
- centura lata si bretelele moi distribuie greutatea intre umeri si solduri. In acest fel, spatele tau - dar si incheieturile mainilor, umerii - vor fi protejate.
- posibilitatea alaptarii in Isara este data de multiplele reglajele de care dispune.

Institutul International al Displaziei de Sold a recunoscut SSC-urile si wrapurile Isara ca fiind ergonomice, favorizand dezvoltarea sanatoasa a soldurilor, si ajutand in prevenirea si tratarea displaziei de sold.

Te invit la magazinul Teri din Cluj-Napoca, unde poti testa gratuit  Isara.
Din Gura in Gura