Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Partenoplast

0238566000, 0726245980

Despre noi

Trimite mesaj
Partenoplast este o societate moderna si dinamica cu rol de producator si furnizor de materiale plastice (butoaie de plastic HDPE, lazi si pubele din plastic). Suntem incredintati sa oferim clientilor nostri si mai departe consumatorilor produse de inalta calitate. Produsele finite sunt obtinute cu ajutorul tehnologiilor moderne. Calitatea produselor noastre este garantata de teste supervizate continuu de un personal foarte bine pregatit. Partenoplast este capabila sa satisfaca orice cerere, oferind produse de o inalta calitate si distribuindu-le in toata lumea (America, Europa, Asia, Australia si Africa de Sud, etc.), in acord cu cu cele mai inalte norme europene de calitate. Toate produsele Partenoplast sunt produse si testate in acord cu aceste norme.

Productie Compania PARTENOPLAST, dispune de cele mai noi tehnologii de fabricare a butoaielor din plastic, drept pentru care este situat printre primele locuri in Euoropa in fabricarea si comercializarea acestora. PARTENOPLAST a introdus pe linia de fabricatie noile modele de butoaie cu inchidere prin infiletare cu capac si cu ramforsari suplimentare.

Sistemele moderne garanteaza conformitatea produselor cu normele internationale si pastreaza intacte caracteristicile si calitatea lor. Calitate Partenoplast este o societate moderna si dinamica cu rol de producator si furnizor de materiale plastice (butoaie de plastic HDPE, lazi si pubele din plastic). Suntem incredintati sa oferim clientilor nostri si mai departe consumatorilor produse de inalta calitate. Produsele finite sunt obtinute cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Calitatea produselor noastre este garantata de teste supervizate continuu de un personal foarte bine pregatit. Certificat de calitate Partenoplast este capabila sa satisfaca orice cerere, oferind produse de o inalta calitate si distribuindu-le in toata lumea (America, Europa, Asia,

Australia si Africa de Sud, etc.), in acord cu cu cele mai inalte norme europene de calitate. Toate produsele Partenoplast sunt produse si testate in acord cu aceste norme.
Produse si servicii:
productie mase plastice: butoaie 220 l, ladite
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Partenoplast
Persoana de contact: Fusu Adriana
Adresa: Lt.Sava Rosescu, Nr. 91
Localitate: Ramnicu-Sarat
Judet: Buzau
Telefon: 0238566000
Telefon mobil: 0726245980
Fax: 0238564700