Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Al- Ma Prod 2000 Srl

075.72.72.877, 075.72.72.877

Despre noi

Trimite mesaj
Avem placerea de a va prezenta oferta noastra de cursuri Microsoft. Ne axam pe tehnologiile noi si facem parte dintre putinele firme din Romania care ofera traininguri si prezentari pentru produsele recent oferite pe piata sau chiar in faze de dezvoltare beta. De ce produse noi? Pentru ca viitorul sta in tehnologiile noi.

In acelasi timp, oferim cursuri pentru produsele mature, deja folosite de un numar mare de utilizatori. Pentru aceste produse, trainingurile noastre includ prezentari de amanunt ale posibilitatilor de utilizare a acestor produse, impreuna cu exemple de lucru bazate pe experienta de utilizare.

Suntem o firma dinamica, sustinuta de doi traineri certificati Microsoft, cu experienta de peste 8 ani in cursuri adresate adultilor. Certificarile trainerilor nostri sunt: MCP (Microsoft Certified Professional), MCAD (Microsoft Certified Application Developer), MCSD (Microsoft Certified Solution Developer), MCDBA (Microsoft Certified Database Administrator), MCSA (Microsoft Certified System Administrator), MCSE (Microsoft Certified System Engineer), MCITP (Microsoft Certified IT Professional).

Experienta pe care o avem in traininguri IT ne-a permis sa intelegem, dincolo de regulile pedagogice cunoscute, sa intelegem ce trebuie sa facem pentru ca fiecare cursant sa plece de la noi cu informatia gata asimilata, la un nivel care sa ii permita sa aplice cunostintele invatate, din prima zi, la locul sau de munca. Cum realizam acest lucru? Cu exemple.

Nu orice fel de exemple, ci exemple specifice fiecarui cursant. Iata avantajul celor 8 ani de traininguri pe care ii avem deja.

Experienta pe care o avem deja in traininguri ne permite sa asiguram si programe de curs personalizate, pornind de la analiza cerintelor primite din partea clientului.

Va asteptam cu placere sa porniti alaturi de noi parcursul in expertiza tehnologiilor Microsoft.
Produse si servicii:
cursuri Microsoft Office, cursuri SQL Server, cursuri Administrare Windows, cursuri Programare, cursuri Servere, cursuri Sharepoint
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Al- Ma Prod 2000 Srl
Persoana de contact: Parcurs Parcurs
Adresa: Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 122, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 075.72.72.877
Telefon mobil: 075.72.72.877