Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.58
4 stars: Foarte bun
31 pareri
Produse (591)

Tuburi de ionizare Fraser 6000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fraser Iontub 6000
Out Of stock
Descriere
Tuburi de ionizare Fraser

Fraser 6000 - Tubul ionizator se incorporeaza in sisteme pneumatice de transport pentru a elimina incarcaturile electrostatice. Fraser 6000 creste dramatic eficienta de separare a prafului prin cicloanele generate; elimina incarcarea electrostatica acumulata in rezervoare si in sistemul de colectare prevenind blocajele si problemele de manipulare.

Neutralizare electrostatica este realizeaza prin bare ionizatoare montate pe circumferinta tubului ionizator. Numarul de bare ionizatoare este determinat de diametrul si lungimea tubul ionizator.

Barele ionizatoare sunt conectate individual la o cutie conectoare montata pe tubul ionizator. Asigurand astfel o mentenata usoara prin inlocuirea doar a barii de ionizare defecte.

Fraser 6000, tuburile ionizatoare standard utilizeaza tuburi tip Jacobs de 1m lungime din otel inoxidabil. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni standard cu dispozitive de cuplaj pentru o incorporare usoara in conductele existente, vezi www.jacob-tubing.com.

La cerere va putem livra tuburi ionizatoare din diferite materiale si dimensiuni.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta:
Nicula Marius
Telefon: 0730960530,
Email:nicula@parconfreiwald.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura