Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.58
4 stars: Foarte bun
31 pareri
Produse (591)

Dispozitiv debavurare tevi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tip 6
Out Of stock
Descriere
Dispozitiv de debavurare si prindere

Dispozitiv pivotant reglabil orizontal si vertical ca suport pentru un aparat de rectificat, destinat prelucrarii capetelor tevilor la diferite unghiuri (de exemplu imbinare in V), separarii inelelor si rectificarii capetelor inegale ale tevilor. Acest dispozitiv poate fi utilizat atat in interiorul cat si in exteriorul tevii.

Instructiuni de utilizare:

Introduceti si fixati dispozitivul de prindere (1) in teava. Indepartati piulita hexagonala (2) pozitionata pe tija dispozitivului de prindere, pozitionati bratul pivotant (3) pe dispozitivul de prindere (1) si fixati prin intermediul piulitei (2) disponibile. Fixati prin insurubare masina de rectificat unghiuri (4) in pozitia dorita prin intermediul suruburilor cu gaura interioara hexagonala. Reglati diametrul corespunzator al tevii de la manerul zimtat (5). Predarea masinii de rectificat unghiuri are loc de la surubul cu cap zimtat (6).

Dispozitivul suplimentar se poate utiliza orizontal si vertical,atat pentru prelucrarea interioara cat si pentru cea exterioara. Pot fi utilizate masini de rectificat unghiuri din comert, acestea nefiind incluse in livrare.

Indicatii de siguranta:

Va rugam respectati indicatiile de siguranta pe durata utilizarii masinii de rectificat unghiuri si purtati echipament de protectie corespunzator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura