Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Dezpezzi Park & Fly Parcare Aeroport Cluj

Parchezi des, parchezi ieftin!
0736047538,

Despre noi

Trimite mesaj
DezPezzi Park & Fly iti pune la dispozitie un pachet complet de servicii profesionale de parcare aeroport Cluj si transfer gratuit de la sau inspre Aeroportul International Avram Iancu precum si catre diferite alte locatii din Cluj-Napoca.

Fiecare calatorie cu avionul, indiferent daca este in interes de afaceri, in scop turistic, pentru un sejur sau o vacanta, implica problema transportului si accesului la aeroport cat mai facil si mai putin costisitor, atat pentru pasagerii din Cluj-Napoca cat si din tara. Cu Dezpezzi Park & Fly ai siguranta ca beneficiezi de cel mai mic pret de pe piata, avand aceleasi beneficii si servicii de calitate premium. Alege acum serviciul de parcare pe termen lung sau scurt oferit de Dezpezzi Park & Fly Cluj-Napoca, parcare aeroport Cluj.

Servicii profesionale de Parcare la 3 minute de Aeroportul International Cluj si toate facilitatile incluse: transfer gratuit intre parcare si terminalele de plecari-sosiri din Aeroport sau oricare alta locatie din Cluj-Napoca, punct special amenajat pentru descarcarea/ incarcarea/ cantarirea bagajelor, WC, supraveghere video si agent de paza 24/7, tarife flexibile, sistem de iluminat nocturn adecvat, internet wireless gratuit.
Produse si servicii:
parcare aeroport, Parking Aeroport Cluj, servicii profesionale de parcare la 3 minute de Aeroportul din Cluj cu toate facilitatile incluse, transfer gratuit intre parcare si terminale, Valet Parking
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2017

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dezpezzi Park & Fly Parcare Aeroport Cluj
Persoana de contact: - -
Adresa: Strada Criseni, Nr. 2
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0736047538
Website: http://www.dezpezziauto.ro