Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Parat Ro S.r.l.

0265779900, 0743226963

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1998, Parat Ro S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Sighisoara, judetul Mures. SC PARAT RO SRL face parte din Grupul PARAT cu 5 locatii in Europa, avand sediul central la Remscheid-Germania

Compania noastra va pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitate in ce priveste gentile profesionale de scule si de laptop in regim lohn. Domeniul de activitate nu se limiteaza numai la produsele traditionale ale firmei, precum genti si geamantane profesionale pentru scule care cuprind si gentile si geamantanele ptr. laptop. Ceea ce putin stiu este faptul ca PARAT – AUTOMOTIVE Schönenbach GmbH+Co.KG lider mondial in dezvoltarea si furnizarea de sisteme de capota convertibile CABRIO ; componente de mase plastice pentru interioare si exterioare ale industriei automobilelor, camioanelor si rulotelor.
Combinatia perfecta a tehnicii inovatoare si a produselor traditionale foarte bine executate au dus la realizarea unor produse de inalta calitate a caror succes se poate masura. Astfel gentile si geamantanele firmei PARAT sunt cele mai cautate si bine vandute in Europa.
Peste 50 de ani de experienta, personal foarte bine calificat, sisteme de management ale calitatii implementate si certificate conform ISO 9001/2008 si VDA 6.1 precum si ISO/ TS 16949,un know-how tehnologic precum si un inalt nivel de creativitate formeaza baza unor produse inovative.
In functie de domeniul de activitate, firma PARAT ofera solutii inteligente in functie de cerintele profesionale ale clientului.

De la conceptul de proiectare/dezvoltare, executarea dispozitivelor si pana la productia propriu-zisa la PARAT totul este sub acelasi acoperis. Aceasta garanteaza cea mai inalta calitate, la un inalt nivel economic care duce astfel la principalul obiectiv al firmei PARAT acela de a indeplini in conditii optime cerintele clientilor.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa si nu numai, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Parat Ro S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Experienta Parat Ro S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
genti profesionale de scule si de laptop/ accesorii pentru industria automobilelor in regim lohn
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
51-100
Certificate:
ISO 9001/2008 si VDA 6.1 precum si ISO/ TS 16949
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Parat Ro S.r.l.
Persoana de contact: Siklodi Denes
Adresa: Str. Baratilor, Nr. 8A
Localitate: Sighisoara
Judet: Mures
Telefon: 0265779900
Telefon mobil: 0743226963
Fax: 0265779923
Website: http://www.parat.de