Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Hrana caini adulti Happy dog mini

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58 lei Lei
Brand
4 kg
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Happy Dog Supreme Fit & Well Adult Mini este o hrana uscata completa pentru caini de talie mica. Contine 26% proteine de calitate usor de digerat, 14% grasimi, cu acizi grasi nesaturati esentiali Omega-3 si Omega-6 din surse vegetale si animale de calitate inalta. Reteta speciala cu formula unica Happy Dog Supreme LifePlus contine ingrediente naturale, iar bucatelele sunt speciale adaptate, perfecte pentru caini adulti de maxim 10 kg. Continutul caloric al acestui aliment este ajustat pentru caini care au 2 - 3 ore de activitate pe zi.

Consumul pare mare de grasimi si proteine poate cauza dereglari de sanatate la caini. Hrana Happy Dog rezolva problema printr-o reteta speciala:

-continut moderat de grasimi 14%,
-90% digestabilitate,
-varietate naturala prin Conceptul LifePlus.

Lupii in salbaticie nu doar ca isi vaneaza singuri prada, dar se si bucura de o mare varietate de suplimente naturale, pe care le consuma instinctiv. Conceptul Happy Dog Supreme Life Plus bazat pe studii stiintifice, imita dieta naturala a lupilor si furnizeaza o combinatie echilibrata de substante vitale pentru sanatate.

Aceasta hrana ii asigura animalului dumneavoastra de companie sanatate din toate punctele de vedere, de la un sistem imunitar puternic pana la o blana sanatoasa. Datorita tehnicilor noastre speciale, aceste substante sunt combinate optim pentru a hrani cainele si contribui la sanatatea sa. Alimentele Happy Dog sunt produse de o afacere familiala din Bavaria din cele mai bune ingrediente.

Partea cea mai buna: varietatea compusa atent din ingrediente naturale. Materiile prime provin de la fermieri locali, prin urmare Happy Dog garanteaza pentru sursa sigura a ingredientelor din mancare. Alimentele includ doar proteine de calitate inalta care sunt combinate cu verdeturi cu proprietati valoroase.

Astfel cainele vostru va primi exact nutritia de care are nevoie. Retetele unice contribuie la sanatatea si vitalitea patrupezilor vostri. Un produs de calitate 100% Germana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura