Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Panthera Med

0265232749, 0722515028

Tratament nematode Noromectin

500 ml
Model:
500 ml
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0265232749
Pret:
99 lei
 
 

Detalii produs

Substanta activa: Ivermectina 10 mg/ ml
Excipienti: Glicerol formal, Polietilen glicol 200

Indicatii
Bovine
Pentru tratamentul si combaterea urmatoarelor specii de nematode gastrointestinale, pulmonare, paraziti oculari, muste, acarieri si paduchi la bovine si vaci in perioada de repaus mamar.
Nematode gastrointestinale (larve adulte si in al patrulea stadiu): Ostertagia ostertagi (inhiba inclusiv O. Ostertagi), Ostertagia lyrata, Haemonchus placei, Trichostrongylus axei, Trichostrongylus colubriformis, Cooperia ancophora, Cooperia punctata, Cooperia pectinata, Bunostomum, Oesophagostomum radiatum, Strongyloides papillosus (adulti), Nematodirus helvetianus (adulti), Nematodirus spathiger (adulti) si Trichuris spp. (adulti).
Nematode pulmonare (larve adulte si in stadiu patru): Dictyocaulus viviparus.
Viermi oculari (adulti): Thelazia spp.
Muste (stadii parazitare): Hypoderma bovis, Hypoderma lineatum.
Paduchi: Linognathis vituli, Haematopinus euryternus, Solenopotes capilatus.
Acarieni:Psoroptes bovis, Sarcoptes scabiei var bovis.

Produsul poate fi, de asemenea, administrat in combaterea paduchilor Damalinia bovis si acarienilor Chorioptes bovis, dar este posibil sa se produca eliminare completa.

Ovine
Pentru tratamentul si combaterea raiei psoroptice (scabia ovina), nematodelor gastrointestinale, pulmonare si paraziti ai cavitatii nazale a ovinelor.
Se recomanda o doza de 200 mcg ivermectina pe kg greutate corporala de produs in combaterea eficienta a urmatorilor paraziti la ovine: Nematode gastrointestinale (larve adulte si in stadiu patru): Teladorsagia circumcinta, O. Trifurcata, Haemonchus contortus, Trichostrongylus axei (adulti), Trichostrongylus colubriformis, Trichostrongylus vitrinus (adulti), Cooperia curticei, Oesophagostomum venulosum, Oesophagostomum columbianum, Nematodirus ÿlicollis, Chabertia ovina, Trichuris ovis (adulti). Sunt de asemenea, combatute stadiile larvare si tulpinile rezistente la benzimidazoli ale Haemonchus contortus si Teladorsagia circumcincta.

Nematode pulmonare: Dictyocaulus ÿlaria (larve adulte si in stadiu patru), Protostrongylus rufescens (adulti).
Acarieni: Psoroptes ovis.

Paraziti ai cavitatii nazale: Oestrus ovis (toate stadiile larvare).

Suine
Pentru tratamentul si combaterea speciilor daunatoare de nematode gastrointestinale, pulmonare, paduchilor si acarienilor la suine. Se recomanda o doza de 300 ˜g/kg produs pentru combaterea efectiva a urmatorilor paraziti: Viermi gastrointestinali: Ascaris suum (larve adulte si in stadiu patru), Hyostrongylus rubidus (larve adulte si in stadiu patru), Oesophagostomum spp. (larve adulte si in stadiu patru), Strongyloides ransomi (stadii larvare adulte si somatice) Nematode pulmonare: Metastrongylus spp. (adulti).

Paduchi: Haematopinus suis.
Acarieni: Sarcoptes scabiei var suis.
Produsul poate fii, de asemenea utilizat si in combaterea nematodelor adulte de Trichuris suis.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Panthera Med
Persoana de contact: Zsombor Unger
Adresa: Piata Onesti, Nr. 6
Localitate: Tg-mures
Judet: Mures
Telefon: 0265232749
Telefon mobil: 0722515028
Website: http://www.pantheramed.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi