Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Momeala insecticida Quick Bayt 2 Extra WG 10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

352 lei Lei
Brand
Cutie 1 kg
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Quick Bayt este o momeala insecticida concentrata, destinata combaterii mustelor. Substanta activa imidacloprid este un insecticid de ultima generatie cu actiune sistematica, ce blocheaza si paralizeaza sistemul nervos al insectelor. Pe langa aceasta subsatnta mai contine Cis-tricos-9 cu proprietati atractive pentru cresterea eficacitatii produsului.

Spre deosebire de insecticidele clasice, bazate pe contactul intamplator al mustelor cu suprafata tratata, aceast produs atrage mustele la consum, chiar si in detrimentul surselor de hrana clsice, motiv pentru care nu este necesar a se trata intreaga suprafata ce se doreste protejata, ci doar aproximativ 30-40% di acesta.

Produsul este destinat segmentului de sanatate si igiena publica, activitati de dezinsectie in zootehnie, contra mustelor, dar si in industria alimentara sau in gospodarii private.

Doza de aplicare este de 62,5 gram produs la 0.5 L apa, pentru 25 m patrati obtinindu-se protectia unei suprafete de 80-100 m patrati.

Produsul dizolvat se aplica cu ajutorul unei pompe de presiune sau cu un pulverizator, efectul biocid urmand sa se instaleze foarte rapid in 2-3 minute, si dureaza pana la 6 saptamani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura