Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Duo Best Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panou solar casa verde 2014
25 lei
Brand
PANOU SOLAR tip KEH
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panourile solare Keh Marca" SolarDuobest   "marca inregistrata in Romania la O.S.I.M.

Panourile solare a pentru apa calda 12 luni/an  sistem KEH  formate dintr-un colector solar cu ( 15-18-24-30 ) tuburi vidate supereficiente ce au incorporat un boiler orizontal ( 175-210-280-350 ) litri izolatie 50mm polyurethan , din inox alimentar cu rezistenta el 1,5 kw  ( cu termostat sau microcontroler ) , un schimbator de caldura ( serpentina de cupru) , montate pe un suport inox, vas de complectare/umplere.

Prin boiler si tuburi circula un lichid tip antigel-glicool, diluat 40.60%  cu apa, care se incalzeste in colector, se ridica in boiler si pastreaza interiorul fierbinte ( pierderi 2 grade la 24 ore)  .

Apa rece de la retea / hidrofor/pompa intra in schimbator, preia caldura si coboara (cu presiune normala ) calda in centrala Dvs (sau direct in instalatia casei de apa calda) la intrare apa rece. Dvs. setati temperatura dorita la apa calda la centrala. Daca temperatura setata in centrala este mai mica sau egala cu temperatura apei furnizate de sistemul solar, centrala nu porneste si apa calda intra in circuitul imobilului.

Daca temperatura apei este mai mica decat cea setata, centrala va porni dar va functiona mai putin . Deci in ambele cazuri realizati economie la combustibilul centralei. In functie de iarna puteti realiza economii la preturile de astazi de peste 75 %.Vara economie de 95 % .Rezistenta electrica poate tine locul centralei termice inpreuna cu termostatul.
Se pot monta in serie maxim cate 4 recomandat, in multiplu de serii.

Vana  3 cai protectie centrala si antioparire.
AMORTIZARE SISTEME kEH LA PRETURILE DE ASTAZI ALE COMBUSTIBILILOR 2-3 ANI.

Panourile solare " SOPARDUOBEST " KEH pentru apa calda menajera 12 luni/an sunt cel mai bun produs privind raportul CALITATE/PRET.

Mentionam ca va recomandam sistemul tip KEH care este SIGUR deoarece nu lucreaza cu boiler in presiune ca sistemele cu heat pipe, EFICIENT deoarece are un singur schimbator de caldura deci cu 25 % mai rentabil decat sistemele cu boiler vertical, ECONOMIC deoarece nu are pompa electrica de circulare, FIABIL deoarece nu necesita mentenanta si nu are componente care sa se defecteze periodic ca pompa, statie de lucru, durata de viata de peste 25 anisi nu are pericol de suprapresiune  si RENTABIL deoarece la acelasi volum de apa incalzita, , costa de cca 2 ori mai putin ca un sistem cu boiler vertical si cu cca 20 % mai putin ca un sistem cu heat pipe, in conditiile in care ridica temperatura apei cu cca 10% mai mult , nu consuma curent pentru simpla functionare.

Ele sunt FIABILE ( garantie 5 ani , viata peste 25 ani, intretinere minima) , MATERIALE DE BUNA CALITATE : CUPRU, INOX ALIMENTAR, STICLA BOROSILCATA,, ECOLOGICE ( nu polueaza, nu consuma alte energie, evita arderi combustibili poluanti ),


PANOURI SOLARE  SOLARDUOBEST,  INCLUSIV programul CASA VERDE
CONDITII  CREDITARE 90 ZILE FARA DOBANDA fara AVANS

VALOARE MINIM 2.000 lei   -    MAXIM 20.000 lei
CASA VERDE 2014  VALOARE SUBVENTIE 6.000 LEI
1. SE SEMNEAZA DOSARUL DE SUBVENTIE LA A.P.M.
2. SE ALEGE DE LA DUO BEST GRUP SRL UN SISTEM PANOU  SOLAR
( A.C.M. 12 LUNI/AN GARANTIE 5 ANI, INOX, A.C.M. SI APORT INCALZIRE )
3. SE TRIMITE CERERE DE CREDI LA SOLARDUOBEST;
4.    SE COMPLECTEAZA DOCUMENTELE PRIMITE SI SE TRIMIT COMPLECTATE;
4.    SE SEMNEAZA DOSARUL DE CREDITARE ;
5.    SE MONTEAZA SISTEMUL si PUNE IN FUNCTIUNE ;
6. SE PRIMESC DE LA  DUO BEST GRUP SRL :
- contract de vanzare-cumparare, montare si punere in functiune, certificat de garantie, proces verbal de punere in functiune si receptia lucrarii, factura fiscala, bon fiscal ;
7. SE DEPUN  la A.P.M.  DOCUMENTELE DE MAI SUS INSOTITE DE  cerere de tragere
8. SE INCASEAZA SUBVENTIA IN 60 ZILE ;
9. SE PLATESTE LA CREDITOR  FARA DOBANZI/ ALTE COSTURI
Din Gura in Gura