Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Pandrol Ro SRL

0749246219,

Banda transportoare cu insertie textila

Out of stock
Telefon:
0749246219
 

Detalii produs

Banda transportoare cu insertie textila
Norma de calitate: STAS 2077/1-85  

Utilizare:

Sunt benzi transportoare de cauciuc cu insertie de tesatura din fire poliamidice PES/PA destinate transportului de materii si materiale, ex: ciment, nisip, balast, carbune, creta, cereale, ingrasaminte etc.

Sunt utilizate in balastiere, in industria extractiva de carbuni, in carierele de suprafata din industria extractiva, in constructii industriale,  industria metalurgica, in industria materialelor de constructii, in agricultura, in limitele de temperatura de -25 C – +70 C.

Caracteristici generale:

Benzile transportoare cu insertie textila sunt alcatuite din doua componente principale:

1. Carcasa – care este formata din doua sau mai multe insertii textile impregnate si cauciucate pe ambele parti, asigurand rezistenta si flexibilitatea benzii si preia eforturile de tractiune transmise de tamburul motor.

2. Invelisul – care este format din cele doua fete ale benzii; cea portanta care intra in contact direct cu materialele transportate (care trebuie sa fie mai groasa si mai dura) si fata de contact, care asigura aderenta benzii cu tamburul de transmitere al miscarii (tamburul motor) si rolele de transport (care trebuie sa fie mai subtire si mai elastica).

Caracteristici constructive:                                                                                                                                                                                                                                       In functie de domeniul de activitate, materiile si materialele transportate, benzile transportoare pot avea caracteristici constructive diferite. Pentru a se obtine un echilibru constructiv perfect intre latimea benzii si clasa de rezistenta trebuie sa se tina cont de numarul de insertii si clasa de rezistenta a tesaturii .

Pentru benzile transportoare mai putin solicitate, care transporta materiale usoare (rumegus, cereale, ingrasaminte, etc …) si nu necesita o forta de tractiune foarte mare, se poate opta pentru o tesatura EP 100, EP 125, EP 160.

Pentru benzile transportoare cu solicitare mai mare (carbune, piatra, minereuri, etc …) se recomanda utilizarea unei tesaturi cu o clasa mai mare de rezistenta, EP 200, EP 250, EP 315.  

Numar de insertii / latimea benzii / grosime:    

De la 400 mm – la 800 mm, de la 2 – la 4 insertii, grosime 6 – 14 mm.

De la 800 mm – la 1200 mm, de la 3 – la 6 insertii, grosime 10 – 18 mm.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Pandrol Ro SRL
Persoana de contact: Ursache Viorel
Adresa: Str. Stefan Cel Mare,  Nr. 75
Localitate: Vanatori
Judet: Neamt
Telefon: 0749246219

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi