Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jucarie educativa Piticul Povestitor Duni
155 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Piticul Duni povesteste in limba romana 8 povesti foarte indragite de copii. Piticul Duni vine insotit de o carte ilustrata color cu 76 de pagini. Povestile redate de Duni sunt versiunea vorbita a povestilor din carte.

Povestile sunt: - Alba ca zapada; - Scufita rosie; - Cenusareasa; - Ratusca cea urata; - Cei trei purcelusi; - Printul fermecat; - Iepurele si broasca testoasa; - Greierele si furnica. Piticul povestitor Duni are 6 butoane: - Play; - Inapoi; - Poveste continuua - Muzica (asculta una din cele 10 melodii); - Selecteaza poveste; - Oprit/Pornit. Duni poate fi folosit ca unealta ajutatoare pentru copiii care vor sa invete sa citeasca. 1. Cum toate textele povestilor sunt incluse in carte, copilul poate citi in timp ce le asculta. Putin cate putin, in functie de dezvoltarea intelectuala a copilului si suportul primit la scoala, cititul va decurge ca o joaca. 2. Exersatul in acest fel de a citi este stimulativ, placut si niciodata nu reprezinta un sacrificiu pentru copii si nu genereaza o repulsie, de fapt creeaza ceea ce este cunoscut ca "placerea cititului". 3.

Continutul extins (8 povesti clasice cu 76 de pagini color cu ilustratii) si modul ingenios de expunere a lui Duni, favorizeaza acordarea unui timp mai mare din partea copilului, si mai des, sa citeasca. Rezultatul final este o imbunatatire a capacitatilor de citire si intelegere.
Din Gura in Gura