Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Casa Orizont
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ingrijire persoane de varsta a treia la Casa Orizont
50 lei
Brand
Camin de batrani
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Casa Orizont – hotel de trei stele pentru batrani- se afla intr-un loc ferit de zgomot si poluare, pozitionat in plin cadru rural, in satul Beleti- Negresti, judetul Arges, la 10 km de Topoloveni, 30 km de Pitesti.

Cladirea a fost amenajata de profesionisti italieni cu mobilier de anticariat din Italia si Franta, argint din Anglia, tablouri de artisti europeni si covoare vechi persane. Camerele sunt spatioase cu 2, 3 si 4 paturi utilate cu mobilier din lemn masiv, televizor, telefon, frigobar, grupuri sanitare spatioase cu dus sau jacuzi, bideu, lavoar, wc. Servicii de spalatorie si igienizare a spatiilor locative, servicii de frizerie. Alimentatia este preparata zilnic in bucataria proprie compusa din 3 mese si o gustare pe zi. Asistenta medicala asigurata de medicul de familie cu vizita saptamanala, administrarea tratamentului oral, injectabil si perfuzabil de catre asistenta medicala, asistenta medicala de urgenta asigurata de Ambulanta Publica, supraveghere permanenta de catre asistenta medicala si infirmiera. Este asigurata prezenta permanenta a unui asistent social si psihopedagog care vine cu multe activitati sociale, consiliere si terapii organizate prin desen, pictura, sculptura, dans, teatru, jocuri de societate, cinema, activitati manuale.

Curtea amenajata cu spatii verzi, ronduri de flori, arbori, pomi fructiferi, parc pentru plimbari, spatii pentru gradinarit.
Din Gura in Gura