Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Oriental Secrets
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vopsea Henna rosu naturala
525 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Henna pura, vopsea de par naturala Khadi (rosu) - henna pura marca Khadi este o vopsea de par 100% naturala ce confera parului volum si stralucire. Vopseaua Henna pura Khadi este 100% vegetala, nu contine aditivi chimici, conservanti sau coloranti artificiali.

Henna vopseste parul in diverse nuante de rosu in functie de culoarea initiala a parului. Se poate aplica pe toate tipurile de par (blond, saten, brunet, alb). Aplicand henna pura pe parul blond se obtine un portocaliu asemanator culorii morcovului. Aplicata pe parul inchis la culoare, henna confera acestuia nuante mahon. Henna pura se foloseste ca baza in cazul in care se doreste vopsirea parului alb sau blond intr-o nuanta inchisa. Henna naturala Khadi vopseste parul in mod natural, acopera firele albe si este indicata pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul colorat chimic. Vopseaua henna marca Khadi Henna este alternativa sanatoasa la vopselele de par pline de chimicale din comert.

Vopseaua henna naturala Khadi poate fi aplicata pe parul vopsit, tratat chimic, pe parul degradat, decolorat sau alb.  Important - in cazul parului vopsit chimic trebuie sa treaca o perioada (cateva spalari) de la vopsire inainte de a aplica vopselele de par naturale Khadi deoarece produsele chimice influenteaza negativ PH-ul parului.. Pentru rezultate optime, se recomanda respectarea indicatiilor de mai jos.

Pentru a accentua tonalitatile de rosu se pot adauga cateva lingurite de suc de lamaie.
Din Gura in Gura