Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Oregano Com S.R.L

0259/433441,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1997, Oregano Com S.R.L este situata in Oradea, judetul Bihor.

Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piese de motociclete, accesorii pentru motociclete, piston, semering, bujii, acumulatoare, semnalizari, casti, manusi, ochelari, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Oregano Com S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
piese de motociclete si scutere de marca: Piaggio, Aprilia, Yamaha, Honda, accesorii pentru motociclete, piston, semering, bujii, acumulatoare, semnalizari, casti, manusi, ochelari, alezari cilindri
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Oregano Com S.R.L
Persoana de contact: Dioszegi Eva
Adresa: Str. Dimitrie Cantemir, Nr. 66
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0259/433441