Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unt de shea bio nerafinat Cosmo Naturel
61 lei
Brand
Cosmo Naturel
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Unt de shea pur, nerafinat, 100% bio, fara adaosuri sau conservanti, cu certificare organica Nature&Progres, indicat pentru toata familia atat pentru corp, par cat si pentru ten.

Bogat in vitamine, minerale si acizi grasi untul de shea restabileste elasticitatea naturala a pielii, aceasta devenind catifelata si hidratata pentru o perioada mai lunga de timp.

Are remarcabile proprietati hidratante fiind indicat pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea uscata, aspra, crapata, deshidratata si sensibila. De asemenea, untul de shea stimuleaza regenerarea celulara, diminueaza ridurile si oferta protectie eficienta impotriva radicalilor liberi.
Untul de shea este recomandat si in caz de iritatii, psoriazis, eczeme, arsuri, arsuri provocate de soare, riduri fine si buze crapate.
Este ideal in timpul sarcinii pentru a mentine hidratata pielea dar si pentru a preveni aparitia vergeturilor. Poate fi utilizat cu succes si dupa nastere intrucat reduce vergeturile deja existente.
Untul de shea poape fi folosit si ca masca hidratanta si revitalizanta pentru parul uscat, despicat, deteriorat.

Se aplica pe parul umed, inaintea samponarii si se lasa sa actioneze pentru cel putin 10 minute.

Untul de shea este recomandat si in cazul buzelor crapate, oferind acestora vitaminele de care au nevoie pentru a redeveni frumoase si catifelate.
Unicitatea untului de shea (karite) este data de de concentratia ridicata de acizi grasi (stearic si oleic) si de continutul bogat in vitamine (A, E, F). Acidul stearic si oleic contribuie la mentinerea unui nivel optim de hidratare al pielii, oferind acesteia elasticitate, iar vitaminele contribuie la mentinerea sanatatii pielii.
Din Gura in Gura