Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fotografie imobiliara de interioare
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Orangefoto ofera fotografii de ansambluri rezidentiale si spatii comerciale din 2012. Avem peste 7 ani de experienta in domeniu si realizam imagini specializate cu echipament foto profesional. Un spatiu ingust sau atipic capata o noua dimensiune atunci cand este fotografiat cu obiectivul adecvat, iar promovarea lui se face mult mai usor. Calitatea unei imagini este data de capacitatea fotografului de a surprinde detalii si a livra la cerere exact ceea ce-si doreste clientul.

Fotografia imobiliara, atunci cand este folosita pentru a promova in mod inteligent o cladire sau un spatiu predefinit, poate amplifica potentialul spatiului respectiv, atragand clientii si realizand mai repede vanzarea.

Ce oferim:
- fotografii la rezolutie de 20MP
- fotografie de prezentare pentru printuri (catalog, brosura de prezentare sau pliante),
- selectie si editare avansata in Photoshop,
- deplasare la sediu, atat in Bucuresti cat si in imprejurimi
- contract si factura fiscala
- reduceri pentru firme si agentii imobiliare
Livrarea variaza in functie de complexitatea proiectului (intre 3 si 7 zile lucratoare). Tariful este calculat pentru fiecare proiect in parte, in functie de numarul final de cadre.
In galeria de fotografie de arhitectura de pe www.orangefoto.ro va puteti face o idee legata de calitatea fotografiilor pe care le realizezam.
Din Gura in Gura