Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Optimtech Expert

Siguranta La Ambalare Si Depoz
+40318047789, +40724835116

Despre noi

Trimite mesaj
Optimtech Expert S.r.l. ofera solutii pentru protectie la ambalare folosind materiale reciclabile sau cu impact redus asupra mediului inconjurator.

De asemenea, oferim si solutii pentru depozitare in Big Bag-uri a produselor granulare, solutii rapide de transformare si organizare optima a spatiilor de depozitare.

Datorita preocuparii tot mai accentuate pentru protectia mediului inconjurator existenta in prezent in toate tarile industrializate, OPTIMTECH EXPERT isi amplifica permanent activitatea prin gasirea si prezentarea celor mai potrivite solutii pentru fiecare caz in parte.

Pentru proiecte ce presupun investitii ridicate, firma noastra ofera consultanta pentru alegerea variantelor optime, bazandu-se pe experienta si profesionalismul tehnicienilor si inginerilor partenerilor nostri, furnizori de echipamente.

Echipamentele furnizate, fara exceptie, sunt realizate integral in Uniunea Europeana, cu o calitate ridicata, confirmata si de testele efectuate asupra lor de laboratoare independente, autorizate, de verificare a calitatii.
Produse si servicii:
tocatoare de carton, masini perne de aer, sisteme de protectie la ambalare, sisteme de depozitare in big bag, sisteme de dozare din big bag
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Optimtech Expert
Persoana de contact: Negrea George
Adresa: Bdul Basarabia, Nr. 112
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Telefon: +40318047789
Telefon mobil: +40724835116
Website: http://www.optimtech.ro