Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Opti Med

0728-870.807,

Despre noi

Trimite mesaj
Opti Med a fost fondata in 2003 in Timisoara, judetul Timis si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de ochelari vedere, accesorii, consultatii oftalmologice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor OPTI MED.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

OPTI MED este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
ochelari vedere, accesorii, consultatii oftalmologice
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Opti Med
Persoana de contact: Petrar Mihaela
Adresa: Str. Ludwig Von Y, BL 4, Bl. A 7, Et. 4, Ap. 19
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0728-870.807