Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra acoperis terasa deschidere manuala Fakro DMF DU8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1624 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra acoperis terasa deschidere manuala Fakro DMF DU8
Ferestrele tip F sunt echipate cu geamuri dublucamerale DU6, foarte eficiente energetic. Sticla exterioara cu grosimea de 6mm este securizata, in timp ce sticla interioara este laminata anti-efractie clasa P2A. Astfel, in cazul spargerii sticlei interioare, piesele de sticla rezultate nu constituie un risc, deoarece raman fixate pe folie. Coeficientul de transmitanta termica pentru intreaga fereastra este U=0.70 W/m2K (conform EN 14351-1). De asemenea, D_F sunt diponibile cu geam triplucameral U8, coeficientul de transmitanta termica pentru intreaga fereastra D_F DU8 fiind U=0.64 W/m2K (conform EN 14351-1). Parametrii excelenti de izolare termica le recomanda pentru cladiri eficiente energetic sau pasive.

ferestre operate manual cu ajutorul tijei ZSD cu lungimea de 2,2 m inclusa in pachet. Tija ZSD cu lungimea de 3,3 m poate fi achizitionata separat;
- deschiderea cercevelei: 30 cm.

A fost testata izolarea fonica a ferestrelor DEF cu geam dublucameral DU6 in conditiile unei ploi abundente. Rezultatul obtinut, LIA= 36 [dB]*, confirma gradul ridicat de izolare fonica pe care aceste ferestre il ofera, facandu-le alegerea potrivita acolo unde nivelul zgomotului este foarte important.

ACCESORIILE
Structura permite utilizarea accesoriilor, atat interioare cat si exterioare. Accesoriile exterioare protejeaza impotriva supraincalzirii, in timp ce accesoriile interioare permit controlul cantitatii de lumina din incapere si sunt un element decorativ.

UNGHIUL DE INSTALARE
Ferestrele tip F pot fi utilizate pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 2 si 15 grade.

DIMENSIUNILE DISPONIBILE
Gama de dimensiuni disponibile este adaptata celor mai comune dimensiuni ale luminatoarelor vechi, facand astfel posibila inlocuirea rapida si simpla a acestora cu ferestre pentru acoperis terasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura