Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra acces acoperis terasa Fakro DRC-C P2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1207 €
Out Of stock
Descriere
Fereastra acces acoperis terasa Fakro DRC-C P2 Ferestrele termoizolate de acces pe acoperis terasa DR_ completeaza gama de produse FAKRO pentru acoperisuri terasa. Pe langa rolul de a aduce lumina naturala in incaperile aflate sub un acoperis terasa, aceste ferestre permit un acces rapid si sigur pe acoperis. Balamalele speciale si sistemul de deschidere asigura o operare usoara si o deschidere a cercevelei pana la un unghi de 80. Amortizoarele cu gaz asigura stabilitate cercevelei, protejand impotriva inchiderii accidentale. Mai mult, profilele exterioare sunt acoperite cu benzi antiderapante, crescand astfel siguranta in utilizare.

Sunt fabricate in doua versiuni:  DRC - ferestre de acces pe acoperis tip terasa echipate cu geam P2, cu parametri de izolare excelenti si cupola din policarbonat. Cupola poate fi transparenta D_C-C sau mata D_C-M.
DRF - ferestre fara cupola, echipate cu geam DU6 cu parametri de izolare excelenti.
DRF- ferestre de acces pe acoperis terasa, cu geam inovator plat. Sunt dotate standard cu blocator ZBR care previne inchiderea accidentala a cercevelei.

Designul modern le asigura acelasi aspect estetic ca al ferestrelor D_F sau D_C pentru acoperis terasa si, ca si acestea, pot fi dotate atat cu accesorii interioare cat si exterioare.
Caracteristici:  Tocul este fabricat din profile PVC multicamerale umplute cu material izolator. Forma speciala a profilelor asigura o suprafata vitrata cu 16% mai mare, comparatic cu solutiile similare ale altor producatori.
Ferestrele tip C de acces pe acoperis terasa pot fi instalate pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 0 si 15, in timp ce ferestrele tip F (fara cupola) pot fi instalate pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 2 si 15.
Ferestrele pot fi montate pe extensii ale tocului XRD cu inaltimea de 15cm, pentru a crea o baza mai inalta care face posibil montajul pe diferite tipuri de acoperisuri (de exemplu acoperisuri verzi). Sub o singura fereastra pot fi suprapuse maxim 2 extensii XRD.
Pot fi dotate cu accesorii interioare si exterioare. Accesoriile exterioare protejeaza impotriva supraincalzirii iar cele interioare permit controlul cantitatii de lumina naturala din incapere, fiind in acelasi tip elemente decorative.
Garantie: 10 ani pentru ferestre.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura