Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tunel de lumina SRZ tub rigid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

562 €
Out Of stock
Descriere
Tunel de lumina SRZ tub rigid cu rama pentru invelitori ondulate

- se compune dintr-un cadru de aluminiu cu geam securizat integrat de 4 mm grosime,
- lungimea standard a tubului este de 210 cm pentru tunelele cu diamentrul de 250 mm si 350 mm,
- lungimea standard a tubului este de 180 cm pentru tunelele cu diametrul de 550 mm,
- rama de etansare este parte integranta a tunelului de lumina,
- unghiul de instalare: 15-60.

TUBUL RIGID -  Tubul rigid este fabricat din aluminiu acoperit cu strat reflectorizant pe baza de argint, ce asigura un randament al transferului de lumina de pana la 98%. Acest randament face posibil ca tunelele SR_ sa poata avea o lungime maxima de 12m. Tubul este telescopic, nefiind necesara taierea in timpul montajului.

RAMA SI GEAMUL - Elementele din planul acoperisului sunt cadrul de aluminiu cu geam securizat integrat (grosimea geamului este de 4mm) si rama de etansare care este parte integranta a tunelului. Versiunea SR_L asigura si luminarea zonei podului in care este montat. Intreaga structura este finisata in gri-maro (RAL 7022) care este in armonie cu culorile tipice invelitorilor.

PLAFONIERA - Dupa instalarea tunelului, la nivelul tavanului se vede numai plafoniera rotunda, echipata cu element care disperseaza lumina solara in incapere. Culoarea plafonierei este alb opac.

COTUL - Cotul SRK modifica unghiul de transmitere a luminii cu 0-65. Pentru tunelele SR_ si SR_-L 550, cotul SRK trebuie achizitionat separat.

Unghi de instalare: 15-60
Trimite mesaj
Din Gura in Gura