Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tunel de lumina Fakro SFZ tub flexibil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

367 €
Out Of stock
Descriere
Tunel de lumina Fakro SFZ tub flexibil pentru invelitori ondulate    

Tunele de lumina cu tub flexibil SF_-L - cu tub flexibil si suprafata vitrata care asigura lumina naturala in zona podului

Caracteristicile noilor modele:  

Coeficient U (transfer termic) cu aproximativ 10% mai bun comparativ cu tunelele cu cupola
Rama de etansare este parte integranta, asigurand un montaj mai simplu si mai rapid
Tunelele SF_ se compun din: cadru de aluminiu cu geam securizat, rama de etansare, tub flexibil cu lungimea de 2.1m, plafoniera, difuzor prismatic si ki de montaj.

Caracteristici:  

TUBUL FLEXIBIL

- Tubul flexibil este confectionat din poliester metalizat si reflectorizant, intarit cu arc metalic. Aceasta constructie asigura o flexibilitate excelenta, fiind ideale pentru distante scurte si ocolirea elementelor de structura a acoperisului. Lungimea maxima admisa este de 4m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 350mm si 6m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 550mm.

RAMA SI GEAMUL

- Elementele din planul acoperisului sunt cadrul de aluminiu cu geam securizat integrat (grosimea geamului este de 4mm) si rama de etansare care este parte integranta a tunelului. Versiunea SF_L asigura si luminarea zonei podului in care este montat. Intreaga structura este finisata in gri-maro (RAL 7022) care este in armonie cu culorile tipice invelitorilor.

PLAFONIERA

- Dupa instalarea tunelului, la nivelul tavanului se vede numai plafoniera rotunda, echipata cu element care disperseza lumina solara in incapere. Culoarea plfonierei este alb opac

Rame de etansare pentru tunele de lumina

SLS - rame de etansare pentru invelitori plate
Ramele SLS pot fi utilizate pentru invelitori cu inaltimea maxima a profilului de 10mm (2 x 5mm) - ex: sindrila bituminoasa, tabla plana, ardezie.    

SLZ - rame de etansare pentru invelitori ondulate
Ramele SLZ pot fi utilizate pentru invelitori cu inaltimea maxima a profilului de 45mm - ex: tigla ceramica, tigla metalica, tigla beton.      

SLH- rame de etansare pentru invelitori proeminent ondulate
Ramele SLH pot fi utilizate pentru invelitori cu inaltimea maxima a profilului de 90mm - ex: tigla ceramica, tigla metalica, tigla beton.

Sistemul pentru acoperisuri tip terasa: SLP si SFP

Tunelele de lumina SRT si SLT sunt deseori utilizate pe acoperisuri tip terasa. Pentru a le putea instala pe astfel de acoperisuri, este necesara utilizarea ramei de etansare SLP si a kit-ului de instalare termoizolat SFP.

SFP
SLP

Accesorii pentru tunelele de lumina

Lampa SLO

Lampa SLO este utilizata ca sursa alternativa de lumina pe timpul noptii.    

Extensia SLMSLM este un set de extensie compus din: tub reflectorizant flexibil cu lungime de 120cm, banda de etansare autoadeziva si colier.

Tubul flexibil poate fi fabricat si la alte dimensiuni multiplu 30cm (ex.: 60cm, 90cm, 150cm).     Extensia SRM

Extensie cu lungimea de 61cm pentru tubul rigid.    

Cotul SRK
Cotul SRK pentru tunelele cu tub rigid face posibila schimbarea directiei luminii cu un unghi cuprins intre 0 si 65. Cotul SRK nu este inclus in pachetul tunelelor cu diametrul de 550mm, acesta trebuie achizitionat separat.    

Kit de sustinere pentru tubulatura SLC
Kit-ul SLC este utilizat atunci cand lungimea tubului flexibil este mai mare de 5m. Utilizarea este obligatorie la fiecare interval de 5m pentru a sustine greutatea tubului, prevenind separarea acestuia de rama de etansare.    

Kit de sustinere pentru tubulatura SRC
Kit-ul SRC este utilizat atunci cand lungimea tubului rigid este mai mare de 4m.

Utilizarea este obligatorie la fiecare interval de 4m pentru a sustine greutatea tubului, prevenind separarea acestuia de rama de etansare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura