Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Opentrans Srl

0745374105,

Despre noi

Trimite mesaj
Opentrans S.R.L., activeaza pe piata din Romania din anul 2003 si acopera un spectru larg de activitati, in urmatoarele domenii: lucrari de constructii de drumuri si autostrazi, constructii civile si industriale, precum si instalatii complexe, respectiv prepararea si comercializarea betoanelor si a mixturilor asfaltice, inclusiv servicii de inchiriere utilaje si transport rutier de marfuri.

Suntem intr-o permanenta dezvoltare, in incercarea de a veni mereu in intampinarea nevoilor clientilor nostri oferindu-le servicii de calitate.

Astfel, in anul 2016 am obtinut autorizatia eliberata de Inspectoratul de Stat in Constructii pentru Laboratorul de analize si incercari in constructii - gradul II.

Bazandu-ne pe flexibilitatea, profesionalismul si seriozitatea intregului personal, prin serviciile si lucrarile realizate, am devenit un partener credibil pentru dezvoltarea infrastructurii nationale si pentru investitorii privati din sectoarele imobiliare si industriale, dar si un concurent pentru companiile cu acelasi domeniu de activitate.

S.C. Opentrans S.R.L. are implementate propriile sisteme de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca si este certificata SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.
Produse si servicii:
lucrari de constructii de drumuri si autostrazi, constructii civile
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Opentrans Srl
Persoana de contact: Opentrans Srl
Adresa: Cantonului, Nr. 9
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0745374105