Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Openmart Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport agabaritic
9 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Atentia deosebita pentru nevoile clientilor nostri ne-a derminat sa introducem in portofoliu si serviciul de transporturi agabaritice pe care il oferim prin intermediul colaboratorilor pe care ii avem. In acest fel, in prezent, va putem asigura transportul oricarui utilaj, obiect, marfa, care depaseste greutatea reglementata de legislatia cu privire la transportul rutier, la preturi si conditii foarte avantajoase.

Apeland la serviciile noastre de transporturi agabaritic, veti beneficia de trailere de mare tonaj (peste 30 de tone) cu lungimi si latimi diferite in functie de marfa pe care o aveti de transportat. Va mai putem pune la dispozitie doua macarale: Macara 40to: Demag AC 0 city, an 2000, si Macara 60to: Liebherr LTM 1060, an 2001.

Soferii nostri sunt atestati si specializati pentru a va aduce marfa in deplina siguranta indiferent ca transportat: vehicole de mare tonaj, diverse instalatii, combine agricole sau alte utilaje agricole, excavatoare sau buldozere, echipamente navale si multe altele. Firma noastra va poate pune la dispozitie autorizatiile necesare pentru respectivul transport cat si antemergatorul pentru aceasta operatiune.

Idiferent de informatia cu privire la transporturi agabaritice pe care intentionati sa le faceti, tarife, traseu, sau orice altceva, nu ezitati sa ne contactati!

Pe langa serviciul de transporturi agabaritic, firma noastra va mai pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport agregate cu basculante ale caror bene au o lungime de 6,5 metri; transport camion cu macara - macara pe platforma si macara pozitionata pe spatele camionului; transport containere cu camioane specializate; transport marfa cu semiremorci cu prelata; transport masini pe platforma speciala, cu incarcare maxima de 7 automobile de dimesiuni medii; transport persoane cu microbuze si autocare cu capacitate de 16 pana la 50 de locuri; transport utilaje cu platforme de 1-30 tone; si transport cereale cu cerealifere cu capacitate de 50 mc prin 3 capete tractor DAF si 3 semiremorci SCHMIDT.
Din Gura in Gura