Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Electrounivers.aaz.ro

Incubatoare cleo in gospodarie
0744507642

Incubatoare cu etaj intermediar Cleo 5x2DTP

Model:
Incubator Cleo 5 x 2 DTP
Telefon:
0744507642
Pret:
224 lei
 

Detalii produs

Incubatoarele Cleo 5x2DTP = 224 lei, cu etaj intermediar 2), termometru ( T ) ┼či dispozitiv de ├«ntoarcere semiautomat─â a ou─âlor de prepelita (P) sunt variantele noi ale incubatorului Cleo 5.

Incubatorul Cleo 5x2 DT P con┼úine suplimentar dou─â gr─âtare bordurate pentru ou─â ┼či dou─â dispozitive semiautomate de ├«ntoarcere a ou─âlor de prepelita, cu o capacitate de 148 de ou─â de prepelita.

Aceste incubatoare sunt recomandate celor care incubeaz─â in marea majoritate a timpului numai ou─â de prepelita, rapid ┼či u┼čor de fiecare dat─â, doar prin simpla rotire a chei┼úelor de ├«ntoarcere a ou─âlor (parte a dispozitivelor de ├«ntoarcere men┼úionate).

Desigur, incubatorul se poate folosi ┼či f─âr─â mecanismul de ├«ntoarcere a ou─âlor din partea de jos, capacitatea de incubare standard sau maxim─â cresc├ónd corespunz─âtor ca ├«n cazul modelului de incubator standard Cleo 5 , la etaj se va folosii obligatoriu dispozitivul.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Electrounivers.aaz.ro
Persoana de contact: Rot Mircea
Adresa: Hunedoara
Localitate: Simeria
Judet: Hunedoara
Telefon: 0744507642
Telefon mobil: 0744507642

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi