Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
One Two Distribution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Diblu cu trei puncte de prindere in perete
199 lei
Brand
Triple Grip 27Kg
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Diblul universal fi10 cu trei puncte de prindere se preteaza oricarui tip de perete sau tavan (de beton, piatra, caramida, gips carton) si poate sa sustina greutati de pana la: 27Kg in gips carton cu grosimea de 13mm la forfecare;
100Kg in beton, piatra.
Diblul universal TripeGrip fi10 este insotit de un surub M6*47.

Se instaleaza usor, necesita pre-forare si are o capaciate superioara de fixare in gipscarton, beton, caramida sau boltari (cu sau fara spatii goale).

Diblul TripleGrip beneficiaza de un design superior oricarui produs concurent: are doua aripioare de fixare care impiedica rotirea in perete, are alte doua aripiore expandabile care asigura priza ferma de perete iar tehnologia cu cama permite dilatarea diblului in interiorul peretelui.

TripleGrip este fabricat din polietilena, disponibil in 2 marimi (fi8 si fi10) si este o marca inregistrata de Cobra Anchors Ltd., companie canadiana care s-a evidentiat prin lansarea pe piata mondiala a unor produse inovatoare si de inalta calitate.

One Two Distribution este unic importator al produselor Cobra Anchors Ltd. Daca sunteti interesati sa comercializati acest produs va rugam sa ne contactati si va transmitem in cel mai scurt timp fisa tehnica detaliata cat si lista de preturi pentru toata gama de ancore pentru suport de gips carton, beton, piatra, caramida goala sau plina, boltari.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura