Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Raw Oil Import

0755110916, 0773982831

Despre noi

Trimite mesaj
Raw Oil Import  in calitate de reprezentatnt pe piata din Romania a unor producatori cu traditie din Grecia, prin www.olivashop.ro si www.delightsofcrete.ro va ofera o gama variata de produse  destinate atat consumatorului final cat si sectoarelor horeca si industrial.

Dintre cele mai reprezenttive produse mentionam uleiurile extravirgine de masline Aristeon din Zakynthos si ABEA din Creta, perlele de otet balsamic, oteturile balsamice si cremele balsamice Messino din Kalamata.

De asemenea, in portofoliu avem o gama variata  de fainuri de calitate superioara precum faina de grau dur, faina de ovaz, faina ptr Kataifi, faina de roscove etc. de la MILLS OF CRETE, precum si concentrarte naturale de citrice si suc NFC de lamaie si portocala, uleiuri esentiale de lamaie, portocala, grapefruit, mandarine, 100% naturale cu certificari MSD de  la Bioxym.
Produse si servicii:
Uleiuri de masline extravirgine conventionale si organice, oteturi si creme balsamice, fainuri si amestecuri de fainuri inclusiv organice, sucuri concentrate si uleiuri esentiale de citrice, cosmetice
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2014

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Raw Oil Import
Persoana de contact: Radu Mihaela
Adresa: Str. Lamaitei, Nr. 85
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0755110916
Telefon mobil: 0773982831
Website: http://www.olivashop.ro, http://www.delightsofcrete