Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reflex General Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Termopane din pvc,  Rehau
25 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Realizarea sistemelor de usi si ferestre din profile de PVC extrudat este o solutie moderna, ce ia din ce in ce mai mare amploare atat in Romania, cat mai ales in tarile UE.
Aceasta tendinta este rezulatul direct al proprietatilor acestor sisteme:
• Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, reducere a pierderilor de caldura din locuinta la nivele foarte mici : coeficienti de transfer termic de pana la 1.1 W/(m K).
• Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).
• Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.
• Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
• Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 mm.
• Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate.
• Feronerie germana produsa de GU - lider european , garantate la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).
• Geam termoizolant 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/mpK
Avand in vedere toate aceste lucruri cat si nevoile de calitate ale clientilor nostri, specialistii firmei noastre au ales ca furnizori pentru materia prima folosita firmele germane Rehau (profile), GU (feronerie), Glass Desing (geam termoizolant).


Realizarea de ferestre si usi din PVC este o activitate relativ noua in Romania, dar cu o vechime considerabila in Europa Occidentala, de unde se si importa majoritatea subansamblelor folosite. Avantajele majore al acestui tip de profile sunt excelenta izolatie termica si pretul foarte accesibil prin comparatie cu profilele din aluminiu cu bariera termica sau cele de lemn stratificat. Impropriu s-a generalizat termenul de "termopan" sau "termopane" pentru a desemna inclusiv elementele de tamplarie din PVC extrudat cu geam dublu sigilat.
1. Clasificarea profilelor in functie de zonele climatice(moderat sau sever) si grosimea peretilor pricipali ai profilului. Astfel exista profile clasa A recomandate pentru climatul sever cu pereti principali ai caror grosime a peretelui principal este mai mare de 2,8mm (in cazul Rehau avem chiar 3mm), clasa B utilizabile in zone cu climat moderat cu o grosime a peretilor de peste 2,5mm (in cazul Rehau avem 2,7mm) si clasa C care nu are nici o cerinta.
2. Numarul de camere - adica numarul de compartimente separate ce alcatuiesc profilul, vizibile in sectiunea acestuia. Cu cat exista mai multe camere cu atat izolarea termica si fonica este mai buna.
3. Codul de culoare - care desemneaza culoarea masei profilului si culoarea foliei exterioare in cazul profilelor colorate.
4. Adancimea profilului - dimensiunea in latime a unei sectiuni din profil.
Din Gura in Gura