Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
3.73
4 stars: Foarte bun
534 pareri
Produse (997)

Baston pentru autoaparare cu electrosocuri TW-809

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Brand
Self-Defense
Cod produs
TW-mini809
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Baston pentru autoaparare cu electrosocuri TW-809 produce o descarcare zgomotoasa de tensiune, fapt ce poate duce la intimidarea atacatorului, foarte folositor atunci cand o persoana rau intentionata vrea sa va atace.

Bastonul cu electrosocuri TW-mini 809 prevazut cu doua lamele speciale pentru amplificarea zgomotului descarcarii electrice. Electrozii sunt conici si ascutiti si vin in contact direct cu doua placute de prelungire amplasate longitudinal pe corpul electrosocului, iar manerul are o forma special proiectata pentru a nu aluneca din mana.

Bastonul cu electrosocuri TW-mini 809 este prevazut in partea din spate cu un comutator de siguranta On /Off pentru protectia dumneavoastra.

Pentru a utiliza aparatul autoaparare cu electrosocuri trebuie mai intai sa puneti comutatorul pe pozitia deschis ( introduceti cuiul de siguranta in partea din spate a aparatului ).

Folosirea lanternei :

Cu comutatorul ON / OFF in pozitia ON, glisati comutatorul de siguranta in pozitia de mijloc si lanterna LED se va aprinde.

Nota: acest aparat electrosocuri nu functioneaza cu lanterna LED activata.

Reincarcare:

1. Bateriile reincarcabile sunt deja instalate si Nu incercati sa deschideti unitatea, deoarece acest lucru nu va functiona.

2. Va recomandam sa incarcati arma de autoaparare timp de 6-8 ore inainte de utilizare ( prima incarca full 8 ore ) dupa aceea dupa descarcarea aparatului maxim 6 ore.

Pur si simplu conectati cablul de incarcare in partea inferioara a unitatii si intr-o priza standard cu iesire 220V.

Utilizarea armei paralizante in auto-aparare:

1. Cu comutatorul ON / OFF in pozitia ON si comutatorul de siguranta in pozitia de sus, atingeti corpul agresorului cu sondele de contact si apasati butonul de activare a aparatului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura