Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Www.oferteshop.ro - Cadouri Online

0726.667.781,

Aeroterma portabila Rovus Handy Heater

Pe stoc:
Da
Telefon:
0726.667.781
Pret:
65 lei
 
 

Detalii produs

Aeroterma portabila Rovus Handy Heater mica si compacta dar in acelasi timp puternica aroterma Handy Heater face o camera de pana in 23 metri patrati sa fie calda si primitoare.

Mini aeroterma Handy Heater se poate folosi si instala in orice punct din locuinta dumneavoastra, nu are nevoie de cablu si este deosebit de economic deoarece consuma foarte putin curent electric.

Scapa de caloriferele mari si inestetice si ia aparatul electric Handy Heater, cu tehnologie termo-ceramica care permite dimensiuni reduse si care iti da caldura incredibila pe loc.

Aceasta mini aeroterma Handy Heater poate fi utilizata in dormitor, camera copilului, bucatarie, sufragerie, sera, birou, casa de vacanta, in garaj sau in orice alt loc unde este nevoie de incalzire eficienta si rapida cu un consum redus de energie.

Cu Handy Heater puteti seta temperatura dorita de la termostatul digital si cu ajutorul ventilatoarelor incastrate, aerul cald circula in incapere.

Aparatul de incalzit Handy Heater este ideal pentru serile racoroase de primavara sau toamna, atunci cand incalzirea conventionala nu functioneaza, sau daca doriti caldura doar intr-o singura camera.

Incalzitoarele traditionale consuma foarte multa energie electrica, spre deosebire de mini aeroterma Handy Heater care consuma doar 350W, astfel veti avea un consum redus de energie electrica.

Aparatul electric de incalzit Handy Heater este prevazut cu:
- element de incalzire ceramic si sigur
- carcasa de plastic mereu rece
- oprire automata dupa 12 ore
- consum: 0,37 kW/h
- aliemtare priza 220-240V 50Hz
- putere 350 Watts

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Www.oferteshop.ro - Cadouri Online
Persoana de contact: Oferte Shop
Adresa: Strada Agatha Barsescu, Nr.23, Cod postal 031482
Localitate: Bucuresti, Sector 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 0726.667.781

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi