Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Www.oferteshop.ro - Cadouri Online

0726.667.781,

Accesoriu de par pentru o coafura perfecta Hairagami

Pe stoc:
Da
Telefon:
0726.667.781
Pret:
15 lei
 
 

Detalii produs

Hairagami este un  accesoriu de par care poti crea un numar infinit de coafuri. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi usor capetele tijelor pana auzi un sunet. Hairagami este un produs inovator bine cunoscut care permite femeilor sasi creeze coafuri perfecte cu usurinta. Va oferim acum 2 bucati cu cate 2 parti fiecare in pachet.

Hairagami va va ajuta pentru a face cocul perfect, ponytail (coada de cal) si stiluri intoarse pentru tine sau cu parul altora.

Stiluri:
Bun Perfect(coc)
Un coc perfect este un aspect versatil in sus sau in jos in functie de ocazie.

coada de cal(Ponytail)
O coada de cal interesanta.
Euro-Bun.

Cand acestea sunt drepte aseaza o parte dedesubt si una deasupra parului. Ruleaza si aranjeaza cum iti doresti apoi indoaie capetele pentru a-i da coafurii o forma definitiva.
De fapt poti crea un numar infinit de coafuri. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi usor capetele tijelor pana auzi un click. Cand acestea sunt drepte aseaza o parte dedesubt si una deasupra parului. Ruleaza si aranjeaza cum iti doresti apoi indoaie capetele pentru a-i da coafurii o forma definitiva. Nu necesita sa ai un talent deosebit. Oricine poate crea coafuri complexe in doar cateva secunde. Hairagami  este fenomenal !

Hairagami este la indemana oricui. Nu trebuie sa ai un talent deosebit. Oricine poate crea coafuri complexe in doar cateva secunde.

Pachetul include:
-2 accesorii Hairagami.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Www.oferteshop.ro - Cadouri Online
Persoana de contact: Oferte Shop
Adresa: Strada Agatha Barsescu, Nr.23, Cod postal 031482
Localitate: Bucuresti, Sector 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 0726.667.781

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi