Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Oengus Major Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Casa Scheiana, B&B, turism, bike & hiking in Brasov
159 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Casa Scheiana este onorata sa va ofere o vacanta superba sau o sedere (calatorie de afaceri) placuta, intr-o ambianta plina de liniste si de bun gust (stil rustic-modern). Oferim deconturi pt. firme (cazare), tichete vacanta intermediate prin terti.  

Cafea, ceai, ciocolata calda, fructe proaspete gratuit, mic dejun tip continental OPTIONAL, EXTERNALIZAT pt. 35 ron/pers., la  50 m langa noi. PENTRU INCHIRIEREA INTREGII VILE (EXCLUSIV) VA RUGAM SA NE CONTACTATI DIN TIMP. OFERTA NOASTRA VA INCLUDE O CRESTERE DE 50 % FATA DE VARIANTA STANDARD.

Casa Scheiana va va oferi o cazare memorabila, intr-un mediu special, este o casa de familie pentru exploratorii din Brasov departe de resedinta dvs., complet renovata in stil rustic-modern, care va asteapta curata si primitoare.

Situata in inima cartierului Schei, unul dintre cele mai vechi cartiere din oras, Casa Scheiana va ofera un echilibru intre traditia culturii romanesti si modernitatea stilurilor noastre de viata actuale.

Ne-ar placea sa va intampinam la Casa Scheiana si sa va aratam cat de minunat este Brasovul, precum si sa va oferim cateva sfaturi si trucuri locale despre eficientizarea la maxim a sederii dvs. la noi.
Din Gura in Gura