Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Optical Disc Solutions

0213 179 080, 0720317937 ; 0722 405 830

Despre noi

Trimite mesaj
Optical Disc Solutions - ODS - este singura fabrica producatoare de discuri optice multiplicate industrial din Romania - CD-uri si DVD-uri - si una dintre cele mai importante din Europa.

In afara de multiplicarea industriala, am dezvoltat si alte linii de afaceri astfel incat sa venim in intampinarea clientilor nostri nu doar cu discuri.

Oferim creare de proiecte in care discul optic este oportunitatea excelenta de crestere a vanzarilor, incepand cu gasire de continut audio sau video, ambalare industriala, tiplare, depozitare si gestiune a stocurilor intr-un sistem logistic performant.

Pe langa producerea discurilor optice, oferim servicii conexe de: tiparire coperti, lipire, ambalare, depozitare intr-un sistem logistic performant si livrare. Totodata, cream proiecte care au in centrul lor discul optic: putem sa oferim continut audio/ video adaptat cerintelor clientilor.

Capacitate de productie CD/ DVD: 60.000/ bucati/ zi. Capacitate de ambalare: intre 50.000 si 200.000/ zi, in functie de tipul de ambalaj.

Astfel, ne pozitionam ca un furnizor de servicii complete pentru tot ceea ce este legat de discul optic, acesta dovedindu-se a fi avantajul nostru strategic atat pe piata interna cat si in Europa de Vest si America.

Respectarea cerintelor de calitate interne si internationale si a termenelor de livrare, faptul ca putem asigura capacitatea de manufacturare pentru comenzi industriale, de sute de mii de bucati, a consolidat increderea clientilor in firma noastra, astfel incat, pentru cei mai multi dintre ei, suntem furnizori unici.

Suntem deschisi sa dezvoltam parteneriate solide si sa identificam solutii noi de crestere a afacerii atat pe piata interna cat si pe piata internationala.
Produse si servicii:
discuri optice: CD-uri, DVD-uri - multiplicate industrial, servicii depozitare, servicii logistice, ambalari, etichetari, co-packing, servicii infolieri
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
101-500
Certificate:
ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CDR, licentiati Philips, Toshiba si MPEG-LA, auditati de MPAA
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Optical Disc Solutions
Persoana de contact: Predescu Simona
Adresa: Piata Presei Libere, Nr. 1, Et. 3, Sect. 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213 179 080
Telefon mobil: 0720317937 ; 0722 405 830
Website: http://www.ods-bs.ro