Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lubrifianti pentru compresoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Shell CORENA AS 46, 68
Uleiuri sintetice capabile sa asigure cea mai buna performanta in orice compresor cu surub sau palete. Diminueaza masiv costurile de mentenanta, deoarece asigura intervale de schimb foarte mari.

Shell CORENA P 68, 100, 150
Uleiuri semisintetice de compresoare cu piston, de calitate foarte ridicata. Se bazeaza pe un amestec unic, continand XHVI si uleiuri minerale selectionate. Asigura performante ridicate, lubrifiere eficienta, protectie impotriva depunerilor de calamina.

Shell CORENA D 46, 68
Ulei pentru compresoare cu surub sau cu palete ce are o capacitate ridicata de indepartare a depunerilor din echipament. Se recomanda la compresoarele cu surub ce lucreaza in medii agresive, sau cere au pierderi de lubrifiant.

Shell CORENA S 32, 46, 68
Ulei dedicat compresoarelor cu surub si palete, complet compatibil si miscibil in orice proportie cu celelalte uleiuri de compresor din portofoliul Shell (Corena D, Comptella, Comptella S)

Mol Compressol RS 46, 68
Uleiuri sintetice de mare performanta pentru ungerea compresoarelor cu palete, elicoidale si cu piston, operate la sarcini mari.

Mol COmressol 68, 100, 150
Uleiuri minerale de calitate superioara, cu stabilitate termica si la oxidare ridicate, avand tendinta redusa de formare de cocs. Adecvate pentru ungerea compresoarelor cu piston care functioneaza in conditii grele de exploatare, in cazul transportului si comprimarii aerului si a  altor gaze neutre.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura