Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Novates Srl

+40722221837, 0722 221837

Membrana hidroizolanta Italiana Membrane Omega V 3kg/mp

Out of stock
Telefon:
+40722221837
Pret:
12 lei
 

Detalii produs

Membrana Omega V prezinta un cadru de caracteristici generale care ii permit aplicarea cu usurinta ca bariera de vapori cat si ca prim strat in sistemele impermeabilizante.

Omega V se foloseste intotdeauna ca membrana strat suport in sisteme de hidroizolatii dublu strat sau multistrat, pentru executia lucrariilor de reparatii a hidroizolatiei vechi sau pentru lucrari de hidroizolatii pe suprafete noi, dar numai cu respectarea limitelor tehnice inscrise in fisa produsului.

Omega V este o membrana impermeabilizanta plastomerica, obtinuta printr-un proces industrial de impregnare a unei armaturi intr-o masa impermeabilizanta pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomerici.

Omega V este o membrana produsa prin combinarea unei mase bituminoase impermeabilizante cu o armatura din fibra de sticla intarita longitudinal de inalta stabilitate dimensionala.

Omega V are suprafata superioara tratata cu un strat de silcat/ nisip fin antiadeziv de natura amorfa, iar fata inferioara este protejata de un film termofuzibil poliolefinic.

Membrana rezultata in urma procesului continuu de turnare-presare-calibrare la cald care comfera produsului o inalta stabilitate dimensionala si o suprafata regulata.

Omega V
- Clasificare: CE

Este o membrana compatibila si cu acoperiri bituminoase de tip elastomerice.

Punerea in opera a materialelor Italiana Membrane se face intotdeauna respectand normele generale de punere in opera din documentatia tehnica Italiana Membrane

Ambalaj: 10 mp/sul

Greutate: aprox. 30 kg

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Novates Srl
Persoana de contact: Sonea Virgil
Adresa: Str. Ghe. Doja, Nr. 103
Localitate: Tg. Mures
Judet: Mures
Telefon: +40722221837
Telefon mobil: 0722 221837
Fax: 0265/266518, 0265/267997
Website: http://www.novates.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi