Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi oferim solutia garantata .

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Membrana hidroizolanta italiana Membrane Omega V 3kg/mp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Membrana Omega V prezinta un cadru de caracteristici generale care ii permit aplicarea cu usurinta  ca bariera de vapori cat si ca prim strat in sistemele impermeabilizante.

Omega V se foloseste intotdeauna ca membrana strat suport in sisteme de hidroizolatii dublu strat sau multistrat, pentru executia lucrariilor de reparatii a hidroizolatiei vechi sau pentru lucrari de hidroizolatii pe suprafete noi, dar numai cu respectarea limitelor tehnice inscrise in fisa produsului.

Omega V este o membrana impermeabilizanta plastomerica, obtinuta printr-un proces industrial de impregnare a unei armaturi intr-o masa impermeabilizanta pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomerici.

Omega V este o membrana produsa prin combinarea unei mase bituminoase impermeabilizante cu o armatura din fibra de sticla intarita longitudinal    de inalta stabilitate dimensionala.

Omega V are suprafata superioara tratata cu un strat de silcat/ nisip fin antiadeziv de natura amorfa, iar fata inferioara este protejata de un film termofuzibil poliolefinic.

Membrana rezultata in urma procesului continuu de turnare-presare-calibrare la cald care comfera produsului o inalta stabilitate dimensionala si o suprafata regulata.

Omega V

- Clasificare: CE

Este o membrana compatibila si cu acoperiri bituminoase de tip elastomerice.

Punerea in opera a materialelor Italiana Membrane se face intotdeauna respectand normele generale de punere in opera din documentatia tehnica    Italiana Membrane

Ambalaj: 10 mp/sul

Greutate: aprox. 30 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura