Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi oferim solutia garantata .

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea Scudoall (Vernice Alluminiu)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

950 lei Lei
Brand
Membrana protectiva reflectorizanta
Out Of stock
Descriere
Scodoall (Vernice Aluminiu) este un produs special creat pentru a asigura o protectie suplimentara a structurilor hidroizolante bituminoase de orice tip.

Este o vopsea relizata din bitumuri speciale in dispersie diluant cu un adaos semnificativ de paiete minuscule din aluminiu. O data aplicat, aluminiul se ridica la suprafata stratului aplicat realizand o pelicula de aluminiu care comfera    o protectie calorica deosebita (prin reflexia razelor solare imbunatateste comfortul termic din incaperile aflate la ultimul etaj ).
Fiind si un produs bituminos asigura inchiderea eventualelor microfisuri sau imperfectiuni ale stratului hidroizolat.

Nu in ultimul rand Scudoall prelugeste semnificativ durata de viata a sistemului hidroizolant asigurand o protectie sigura impotriva razelor UV.

Scudoall se foloseste si in cazul in care se doreste    cresterea randamentului panourilor fotovoltaice sau termice montate pe acoperise tip terasa.

Consumul redus ( cca 0,100 kg/m2 si care se aplica intr-o singura mana ), aderenta perfecta la orice tip de suport compatibil cu bitumul, simplitate in aplicare si exploatare etc. il fac sa fie un produs special cu aplicatii multiple.

Detalii suplimentare despre produs si tehnici de aplicare obtineti accesand pagina www.novates.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura