Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Nova Impex S.r.l.

Totul pentru casa si afacerea
0239/618888,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1991, Nova Impex S.R.L Braila isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Compania Nova Impex S.R.L Braila va pune la dispozitie servicii de telefonie mobila si comercializare telefoane mobile si accesorii (dealer Orange).

Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Nova Impex S.R.L Braila.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Nova Impex S.R.L Braila si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
case de marcat fiscale, service case de marcat, sisteme de securitate, sisteme de detectie si alarmare la incendiu, analiza de risc la securitatea fizica
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Nova Impex S.r.l.
Persoana de contact: Zavoiu Petrica
Adresa: B-dul Dorobantilor, Nr. 33, Bl. B1 parter
Localitate: Braila
Judet: Braila
Telefon: 0239/618888