Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banner roll up

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Roll-up banner este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand. Popularitatea acestuia a crescut datorita fiabilitatii si a oportunitatilor pe care le ofera.

Sistemele expozitionale de tip roll-up banner au un montaj care dureaza mai putin de 1 minut.

Roll up Banner-ul se strange automat pe un rulou tensionat, intr-o caseta de aluminiu. Roll up-up este insotit de o husa de transport, ceea ce il face ideal pentru campanii de sampling, conferinte, standuri expozitionale dar si in orice alte medii in care este nevoie de o prezentare profesionala.

Vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi sunt cateva dintre locatiile unde pot fi folosite sistemele de afisare roll-up banner.

Personalizarea panourilor se realizeaza cu cea mai noua tehnologie ecologica HP Latex, 6 culori CMYKLcLm, rezolutie 1200 DPI, asigurand o calitate impecabila a printurilor, rezistenta UV si durabilitate excelenta in timp a sistemelor roll up banner.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura