Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nova Casa Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tamplarie PVC si aluminiu, pereti cortina
90 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noul profil cu 6 camere EFORT avand grosimea de 86 mm, fiind prezent si la cele mai mari Targuri Internationale in domeniu apreciat cu diplome si care permite fabricantului profesionist sa ofere prin design-ul sau un profil performant care se potrivesc perfect cu interiorul caminului dumneavoastra.

Profilul ZENDOW cu 5 camere izolatoare avand grosimea de 70 mm confera o mai buna izolare acustica,etanseitate sporita la apa si vant,un nivel ridicat de siguranta.

EVEREST MAX este un sistem de profile din PVC cu 4 camere de izolare termica si 4 garnituri TPE - doua garnituri pentru vitrare si doua pentru etansare. Latimea profilului este de 60 mm. Sistemul EVEREST MAX este conceput cu o panta de 3 grade spre exterior, ceea ce face posibila eliminarea rapida a apei.

BAGHETELE sunt disponibile in varianta rustica cu forme arcuite, avand un aspect decorativ.

GARNITURILE sunt gata inserate si se sudeaza la colturi impreuna cu profilul

FERONERIA de tip SIEGENIA se caracterizeaza prin durabilitate, fiabilitate, manevrabilitate garantia fiind de 15 mii cicluri de utilizare.

Tot ce ati dori de la ferestrele dvs. - lumina naturala din plin, izolare împotriva arsitei ori a curentilor de aer, reducerea zgomotului - cu sticla SAINT-GOBAIN este posibil combinând mai multe functiuni ale geamului.
Din Gura in Gura