Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

I. I. Pal Iosif Attila

Clientul Nostru, Stapanul Nost
0265577416, 0744577091

Servicii camin de batrani

Out of stock
Telefon:
0265577416
Pret:
1600 lei
 

Detalii produs

Ne descriem ca fiind un centru intim, plin de caldura sufleteasca unde batraneii nostri se simt ca acasa intr-un mediu rustic, cunoscut cu aer curat si ferit de agitatia inerenta a societatii de consum. Un loc linistit cu oameni primitori, dotat cu tot ceea ce e necesar pentru o batranete linistita.

Intr-un spatiu curat si linistit, incercam sa va ajutam, asigurand conditii optime de trai in vederea asigurarii unei vieti decente si lipsite de griji pentru seniorii d.voastra, bunici, frati sau parinti.
Nu suntem spital si nu asiguram tratamente medicale complexe dar cu ajutorul personalului nostru (infirmiere, asistente medicale, medic specialist, psiholog) incercam sa Va asiguram de lipsa grijei in ce priveste ingrijirea rudei sau parintelui D.voastra.
Caminul este situat in orasul Sovata, la DN 13A.

Este compus din 9 camere (2 si 3 paturi) cu grup sanitar in fiecare camera, cabinet medical, sala de mese, bucatarie, spalatorie, curte interioara si spatiu verde.

Ferit de zgomotul automobilelor si de praf, invaluita in cantec de greieri si raze de soare, Caminul de batrani ROBI&NORBI Va asteapta cu drag sa ne vizitati!
Spatiu si dotari: Caminul ofera beneficiarilor sai conditii de cazare tip pensiune, asistenta medicala, supraveghere 24 din 24,alimentatie in functie de fiecare regim in parte, integrare intr-un cadru familial cu activitati ocupationale.
Locatia are o suprafaţă de 1.800 m2 din care 1000 m2 spatiu de recreere, fiind intr-o zona foarte linistita, langa paraul Sovata, fiind deschisa in toate anotimpurile.

Ofera cazare in 9 camere moderne, dotate cu grup sanitar propriu, apa calda, incalzire cu centrala termica pe lemn, televizor color cu cablu Tv., bucatarie si sala de mese, internet cablu si wireless, curte, terasa cu gratar, spatiu verde, fiind o constructie noua, data in circuit in luna August 2008.
Tarife: Lunar 1.600 lei/beneficiar.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: I. I. Pal Iosif Attila
Persoana de contact: Iosif Pal
Adresa: Nicolae Balcescu, Nr. 2
Localitate: Sovata
Judet: Mures
Telefon: 0265577416
Telefon mobil: 0744577091
Fax: 0265573001

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi