Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Noraron Garden Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiectare si realizare sisteme de irigatie automatizate
25 lei
Brand
Irritrol, Rain Bird, Toro.Hunter
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Proiectare si consultanta, realizare sisteme de irigatii si drenaj

Inginer horticultor ofer servicii de proiectare si consultanta pe parcursul lucrarilor persoanelor care au nevoie de un sistem de irigatie, dar vor sa realizeze lucrarea prin resurse proprii.

Veti primi impreuna cu proiectul indrumari cu privire la fiecare etapa a lucrari pentru a lucra usor si eficient, si o lista detaliata a materialelor necesare.

Costul proiectarii este de 5 % din totalul lucrarii.

Proiectare + consultanta pe parcursul lucrarii 10% din total.

Daca optati pentru serviciul complet, proiectare si realizare costul proiectarii este inclus in pretul total al sistemului de irigatie.

Ofer factura

Lucrarii de referinta pe facebook:Noraron Garden-Spatii Verzi Mures

Daca in anii precedenti sistemele de irigatii erau facultative intr-o gradina, acum reprezinta o conditie de acordare a garantiei intregii lucrari.

Instalatiile de irigat sunt complet automatizate, sunt prevazute cu senzor de ploaie, iar la nevoie senzori de vant, de inghet si altele.

Aspersoarele se monteaza ingropat, sunt de tip poup-up, astefel incat dupa udare ele se “ascund” , permitand tunderea cu usurinta a gazonului.

Pentru o exploatare fara probleme a sistemului de irigatii si pentru dezvoltarea normala a plantelor , se elimina excesul de apa cu ajutorul sistemelor de drenaj.

Sistemul de drenaj tripleaza viteza de absorbtie a apei prin disiparea ei si in peretii laterali ai santului, nu numai in jos, in pamant.

De asemenea, acesta regleaza umiditatea suprafetei solului, preluand excesul de apa de la udare sau de la ploaie si ajuta, prin irigare subterana la mari economii de apa, in perioadele de seceta.
Din Gura in Gura