Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Nm Electro S.r.l.

0259/430746,

Despre noi

Trimite mesaj
Nm Electro S.R.L. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: cabluri, conductoare, condensatoare, instalatii electrice, intrerupatoare, prize, generatoare. Firma noastra are un personal de 13 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Nm Electro S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Nm Electro S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.
Produse si servicii:
materiale pentru instalatii electrice, cabluri, conductoare, corpuri de iluminat , intrerupatoare automate si manuale, prize, generatoare, doze cutii,
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Nm Electro S.r.l.
Persoana de contact: Jambor Istvan
Adresa: Str Caii Ferate nr 9
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0259/430746
Fax: 0259/430746
Website: http://www.nmelectro.ro