Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Don Trans Srl

0726673042, 0730158866

Despre noi

Trimite mesaj
SC Don Trans SRL a fost infiintata in data de 05.10.2005 si are la baza comercializarea unei game variate de piese, accesorii si echipamente moto,comercializarea motoarelor de cross, enduro, viteza si scootere noi si second hand.

Pentru a oferi o gama larga de produse, firma DON TRANS colaboreaza cu parteneri din strainatate. Produsele comercializate sunt la standarde si calitate europeana si satisfac cerintele tuturor clientilor.

Acest site este destinat persoanelor interesate de consumabile, accesorii si piese moto.

NIKMOTTO a luat nastere dintr-o veche pasiune a managerului general Motas Nicolae pentru "doua roti" si mai ales pentru a veni in sprijinul sutelor de motociclisti din Romania, cu un magazin de piese,accesorii si echipamente moto.

Va asteptam in noul magazin modern din Codlea-Brasov unde va putem oferi piese moto, piese scootere,echipamente moto, sau pur si simplu pentru a schimba impresii despre motoarele noastre,asa cum fac toti MOTOCICLISTII ADEVARATI !
Produse si servicii:
piese si accesorii pentru motociclete si scutere, placute trana, kituri de lant, baterii, ulei motul, filtre, ghidoane, antifurturi, echipamente cross, aripi, stikere, e.t.c. - magazin
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Don Trans Srl
Persoana de contact: Nicolae Motas
Adresa: Str. Noua, Nr. 3
Localitate: Codlea
Judet: Brasov
Telefon: 0726673042
Telefon mobil: 0730158866